20 oktober 2010

Vem är jag?

Ni undrar säkert vem jag är som sitter bakom tangentbordet. Jag tänkte faktiskt hålla på det ett litet tag, men en del kan jag väl avslöja.

Jag har tre egna hästar, varav två tränas aktivt. Att träna "liberty" (med hästen lös) är min stora passion, så det gör vi en hel del. Men jag tycker också att det är väldigt roligt att träna på precisionen med sju-metersrep, om det så gäller att skicka över hinder, lastning, labyrinter eller trickträning. Ja, som ni förstår sysslar vi även med lite trickträning, vilket både jag och hästarna tycker är väldigt roligt.

Men, rider jag aldrig? Jodå, det gör jag. Både bridleless (utan huvudlag), freestyle (på långa tyglar) och lite mer åt dressyr-hållet. Min inriktning där ligger åt den Akademiska Ridkonsten, men tar gärna inspiration från lite allt möjligt för att hitta en mix som passar just mig och mina hästar. Jag är inte främmande för att prova på nytt, och försöker alltid att hitta fördelar i alla metoder!

Jag hoppas att ni nu i alla fall har en liten uppfattning om mig, ni får gärna fråga om det är någonting ni undrar över. Kanske bjuder jag på lite mer information så småningom.

Nu tycker jag att vi drar igång med det riktiga bloggandet.
Vänliga hälsningar!

1 kommentar:

Nea sa...

Finns inte mycket att säga! Bloggen är verkligen jätte bra och det är jätte fina tips och allt! Verkligen en bra blogg :D